18 yaşından büyük müsünüz ?
Evet
Hayır
LOADING...
Sibirya Kaplanı

Sibirya kaplanı Sibirya'nın seyrek ormanlarında yaşar. Dev patileri ve uzun tüyleri 1 metreyi geçen karda bile rahatça yol alabilmesini sağlar. Kar ona her açıdan avantaj sağlar. ri bir Sibirya kaplanının boyu 1 metresi kuyruk olmak üzere 3,3 metreye varabilir. Gece avlanmaları dolayısıyla gece görüşleri çok güçlüdür. Diğer kaplan türleri gibi tek avlanırlar. Bununla birlikte Sibirya Kaplanı; Afrika Aslanından sonra doğal ortamda yaşayan Dünyadaki en büyük birinci kedi türüdür ve en güçlü ikinci kedi türüdür.

11 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 6487 sayılı yasanın “Alkollü içkilerin her ne suretle olursa olsun reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımı yapılamaz” hükmü gereği Ürünlerimizi inceleyemiyorsunuz.