18 yaşından büyük müsünüz ?
Evet
Hayır
LOADING...
Penguen

Güney kutbunun dimdik durabilen, perde ayaklı ve en sevimli uçamayan deniz kuşlarındandır. Denizlerdeki kabuklular, balık ve mürekkep balıkları ile beslenirler. Antarktika'nın kral penguenleri günde ortalama 140 defa suya dalarlar.

11 Haziran 2013 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 6487 sayılı yasanın “Alkollü içkilerin her ne suretle olursa olsun reklamı ve tüketicilere yönelik tanıtımı yapılamaz” hükmü gereği Ürünlerimizi inceleyemiyorsunuz.